sábado, 5 de septiembre de 2015

Ja la tenim a Oukout!!

Sabeu què? Qui visqui a Oukout i necessiti atenció sanitària, ja no haurà d'anar quilòmetres enllà per buscar-ne. La inauguració de la infermeria ha estat tot un èxit, especialment per les mares d'Oukout i pobles del voltant que han de portar els seus fills malalts, a l'esquena, durant uns quants quilòmetres a peu, fins arribar al centre mèdic d'Oussouye. 
I gràcies a la vostra dedicació, al granet de sorra que cadascun de vosaltres ha posat, hem aconseguit el nostre objectiu: inaugurar la infermeria. Aquí la teniu!! Hem canviat les finestres, posat un sostre de zinc i plafons, a més de rajoles al terra. També s'ha construït una fossa amb lavabos i dutxa pels malalts... us puc assegurar que són els millors del poble. Només li falta la pintura de la façana, però res que el nostre paleta, en Lamin, no pugui fer!!












El poble d'Oukout us dona les gràcies a tots els membres dels instituts Lluís Companys de Ripollet i Pere Calders de Cerdanyola. Heu estat fantàstics!!








1 comentario:

  1. alex estas haciendo un gran travajo sige asi un saludo tu ex alumno :oscar perez espero que lo leas y contes pd:como puedo ponerme en contacto contigo??

    ResponderEliminar