lunes, 5 de mayo de 2014

Fem esport!!

El passat 9 d'abril, els alumnes de primer de batxillerat dels instituts Lluís Companys de Ripollet i Pere Calders i Gorgs de Cerdanyola, van participar a les primeres jornades esportives. Quina bona manera de fer esport: no només es van recollir fons per construir la granja a Oukout, sino que es van crear llaços d'amistat entre ells. Ja coneixeu el lema del nostre projecte: tots junts construïm somriures.
Aquell dia, es van poder practicar diferents esports: bàsquet, futbol, bàdminton, frizby i, fins i tot, uns monitors van animar une coreografies de salsa i zumba. Qué bé que ens ho vam passar!!










I els profes, vinga a fer entrepans!! De què el voleu? Pernil en dolç, formatge, xoriço, salsitxó, o nocilla?  I per veure? "Marchando uno de jamón y queso y un zumito" deia la Núria!!






 Aquesta jornada mai s'hagués pogut fer sense el suport de l'ajuntament de Cerdanyola, que ens va cedir l'espai esportiu de Can Xarau, ni sense l'organització extraordinària del professor d'educació física, el David, amb l'ajut dels nois i noies que van ajudar en la dinamització dels diferents esports. I està clar, gràcies a la participació de tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario